Over ons

Voor een onvergetelijke dag!

Klassiekrijden is ontstaan vanuit een grote passie voor klassiekers. Meer dan tien jaar geleden begon het in een oude schuur met de verhuur van Dafjes. En het is inmiddels uitgegroeid tot een mooie verzameling klassiekers!

Wij vinden het leuk om anderen hiervan mee te laten genieten en daarom bieden we onze klassiekers aan voor (trouw) verhuur voor jullie speciale dag! Dus gaan jullie binnenkort trouwen, klassiek vervoer maakt jullie dag net even bijzonder.

Waarom Klassiekrijden?
Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en kunnen hierdoor goed met jullie meedenken. Wij vinden het leuk om mee te werken aan een onvergetelijke dag in jullie leven!
Omdat we de auto’s in eigen beheer hebben, zijn de prijzen scherp. Bovendien vragen we geen aanbetaling en zijn er geen addertjes onder het gras. Heel simpel allemaal!
Kortom: Klassiekrijden is betrokken, betrouwbaar en betaalbaar!

Je kunt ons vinden in IJsselmuiden, aan de IJssel (regio Kampen – Zwolle, Overijssel). Centraal gelegen tussen de provincies Gelderland, Flevoland, Drenthe en de Noordoostpolder.

Nieuwsgierig?
Maak vrijblijvend een afspraak om onze auto’s te komen bezichtigen. Dit kan door het invullen van ons contactformulier of een mailtje aan info@klassiekrijden.nl. Onder het genot van een kop koffie nemen we alles door.
Bellen kan ook met 06-13432592 (op vr/za de gehele dag en ma t/m do na 18.00 uur; zondags zijn wij gesloten en vindt er geen verhuur plaats).

Graag tot horens of ziens!

Derk van der Molen