Onze auto’s

Voor een onvergetelijke dag!

Ford Mustang Coupé

Deze gave Mustang is van het geliefde bouwjaar 1967 met een knipoog naar de GT500 fastback Eleanor; Pepper gray metalic met black striping, verzegeld met een schitterende blanke lak laag. De nieuwe replicawielen maken het plaatje compleet. Die combinatie met een heerlijke v8 met een dubbele ‘open’ uitlaat maakt ook de beleving fantastisch.

Volvo P1800 E

De bijzonder chique kleurcombinatie van gebroken wit met een Bordeaux-rood leder interieur in combinatie met de chromen spaakwielen maakt deze auto tot een perfecte trouwauto. De foto’s zeggen genoeg…

Volvo Amazon 121

Deze bijzondere Amazon is zeer origineel uit Zweden geïmporteerd. Grotendeels nog voorzien van de eerste lak. Deze Amazon heeft een echte jaren ‘60 retro uitstraling met een mooie kleurstelling. Olijfgroen met beige leder/jute-achtige bekleding. Zeer geschikt als trouwauto.

Volvo Amazon 131 Grijs Metallic

Deze Amazon heeft een chique uitstraling door zijn titanium grijze metalic kleur, een van origine Jaguar kleur. Deze Amazon is het meest sportief door zijn 2-deurs coupé-lijn in combinatie met nieuwe rally Minilite wielen en nieuwe roestvrijstalen bumpers. Zeer geschikt als trouwauto, maar ook een leuke auto voor een toerrit in onze omgeving.

Volvo Amazon 131 Donkerblauw

Deze Amazon heeft een chique uitstraling door zijn diep donkerblauwe kleur, maar is ook zeer sportief door zijn 2-deurs coupé-lijn, verbrede stalen GT wielen en sportieve mistlampen. Zeer geschikt als trouwauto, maar ook een leuke auto voor een toerrit in onze omgeving.

Volvo Amazon 122 S

Een statige, ruime vierdeurs auto in een mooie oudblauwe kleur. Zeer geschikt als trouwauto. Te huur zowel met als zonder chauffeur. Ook is het mogelijk om bv een familielid te laten rijden! Maar ook een lekkere auto voor een tourrit met z’n tweetjes of met z’n vieren.

Fiat 124 Spider

Een heerlijke auto voor een dagje cabrio rijden. We hebben een aantal leuke routes uitgezet die eventueel gereden kunnen worden. Ook is deze cabrio zeer geschikt voor uw bruiloftsdag. Mocht het weer instabiel zijn, dan kan de zwartleren kap naar beneden. En schijnt de zon heerlijk, dan is er niets leuker dan cabrio te rijden in deze heerlijke ruime Fiat.

MG Midget MKIII

Een knusse auto met lekkere stoelen. Met mooi weer lekker de haren laten wapperen. Een koffer achterop. Helemaal leuk. Een charmante blikvanger op jullie bruiloft of tijdens een tourrit.

Daf 55 Marathon Coupé

Deze Daf is een eyecatcher door z’n kleurstelling met originele accessoires en z’n sportieve sound. De perfecte auto die heden en verleden samenbrengt. Van het ‘Oh een Dafje hadden wij vroeger ook’ tot het hippe retrodesign die deze marathon uitvoering heeft.