Onze auto’s

Voor een onvergetelijke dag!

Ford Mustang Coupé

Deze gave Mustang is van het geliefde bouwjaar 1967 met een knipoog naar de GT500 fastback Eleanor; Pepper gray metalic met black striping, verzegeld met een schitterende blanke lak laag. De nieuwe replicawielen maken het plaatje compleet. Die combinatie met een heerlijke v8 met een dubbele ‘open’ uitlaat maakt ook de beleving fantastisch.

Volvo P1800 E

De bijzonder chique kleurcombinatie van gebroken wit met een Bordeaux-rood leder interieur in combinatie met de chromen spaakwielen maakt deze auto tot een perfecte trouwauto. De foto’s zeggen genoeg…

Volvo Amazon 121

Deze bijzondere Amazon is zeer origineel uit Zweden geïmporteerd. Grotendeels nog voorzien van de eerste lak. Deze Amazon heeft een echte jaren ‘60 retro uitstraling met een mooie kleurstelling. Olijfgroen met beige leder/jute-achtige bekleding. Zeer geschikt als trouwauto.

Volvo Amazon 131 Donkerblauw

Deze Amazon heeft een chique uitstraling door zijn diep donkerblauwe kleur, maar is ook zeer sportief door zijn 2-deurs coupé-lijn, verbrede stalen GT wielen en sportieve mistlampen. Zeer geschikt als trouwauto, maar ook een leuke auto voor een toerrit in onze omgeving.