Onze auto’s

Voor een onvergetelijke dag!

Volvo P1800 E

De bijzonder chique kleurcombinatie van gebroken wit met een Bordeaux-rood leder interieur in combinatie met de chromen spaakwielen maakt deze auto tot een perfecte trouwauto. De foto’s zeggen genoeg…

Fiat 124 Spider

Een heerlijke auto voor een dagje cabrio rijden. We hebben een aantal leuke routes uitgezet die eventueel gereden kunnen worden. Ook is deze cabrio zeer geschikt voor uw bruiloftsdag. Mocht het weer instabiel zijn, dan kan de zwartleren kap naar beneden. En schijnt de zon heerlijk, dan is er niets leuker dan cabrio te rijden in deze heerlijke ruime Fiat.

MG Midget MKIII

Een knusse auto met lekkere stoelen. Met mooi weer lekker de haren laten wapperen. Een koffer achterop. Helemaal leuk. Een charmante blikvanger op jullie bruiloft of tijdens een tourrit.

Volvo Amazon 122 S

Een statige, ruime vierdeurs auto in een mooie oudblauwe kleur. Zeer geschikt als trouwauto. Te huur zowel met als zonder chauffeur. Ook is het mogelijk om bv een familielid te laten rijden! Maar ook een lekkere auto voor een tourrit met z’n tweetjes of met z’n vieren.

Volvo Amazon 121

Deze bijzondere Amazon is zeer origineel uit Zweden geïmporteerd. Grotendeels nog voorzien van de eerste lak. Deze Amazon heeft een echte jaren ‘60 retro uitstraling met een mooie kleurstelling. Olijfgroen met beige leder/jute-achtige bekleding. Zeer geschikt als trouwauto.

Volvo Amazon 131

Deze Amazon heeft een chique uitstraling door zijn diep donkerblauwe kleur, maar is ook zeer sportief door zijn 2-deurs coupé-lijn, verbrede stalen GT wielen en sportieve mistlampen. Zeer geschikt als trouwauto, maar ook een leuke auto voor een toerrit in onze omgeving.

Daf 55 Marathon

Deze Daf is een eyecatcher door z’n kleurstelling met originele accessoires en z’n sportieve sound. De perfecte auto die heden en verleden samenbrengt. Van het ‘Oh een Dafje hadden wij vroeger ook’ tot het hippe retrodesign die deze marathon uitvoering heeft.

Volvo 164

Een luxe, ruime vierdeurs auto in een chique donkerblauwe kleur. Zink weg in het nieuwe beige lederen interieur. Deze Volvo 164 laat je de luxe van de jaren 70 ervaren. Mede door de aangepaste 5-bak en 6 cilinder motor is het een genot om in te rijden. Daarom is deze auto uitermate geschikt om zelf in te rijden of te laten rijden.