Onze auto’s

Voor een onvergetelijke dag!

Volvo P1800 E

De bijzonder chique kleurcombinatie van gebroken wit met een Bordeaux-rood leder interieur in combinatie met de chromen spaakwielen maakt deze auto tot een perfecte trouwauto. De foto’s zeggen genoeg…


Fiat 124 Spider

Een heerlijke auto voor een dagje cabrio rijden. We hebben een aantal leuke routes uitgezet die eventueel gereden kunnen worden. Ook is deze cabrio zeer geschikt voor uw bruiloftsdag. Mocht het weer instabiel zijn, dan kan de zwartleren kap naar beneden. En schijnt de zon heerlijk, dan is er niets leuker dan cabrio te rijden in deze heerlijke ruime Fiat.

MG Midget MKIII

Een knusse auto met lekkere stoelen. Met mooi weer lekker de haren laten wapperen. Een koffer achterop. Helemaal leuk. Een charmante blikvanger op jullie bruiloft of tijdens een tourrit.Volvo Amazon 122 S

Een statige, ruime vierdeurs auto in een mooie oudblauwe kleur. Zeer geschikt als trouwauto. Te huur zowel met als zonder chauffeur. Ook is het mogelijk om bv een familielid te laten rijden! Maar ook een lekkere auto voor een tourrit met z’n tweetjes of met z’n vieren.

Volvo Amazon 121

Deze bijzondere Amazon is zeer origineel uit Zweden geïmporteerd. Grotendeels nog voorzien van de eerste lak. Deze Amazon heeft een echte jaren ‘60 retro uitstraling met een mooie kleurstelling. Olijfgroen met beige leder/jute-achtige bekleding. Zeer geschikt als trouwauto.

Volvo Amazon 131

Deze Amazon heeft een chique uitstraling door zijn diep donkerblauwe kleur, maar is ook zeer sportief door zijn 2-deurs coupé-lijn, verbrede stalen GT wielen en opvallende gele mistlampen. Zeer geschikt als trouwauto, maar ook een leuke auto voor een toerrit in onze omgeving.

Daf 55 Marathon

Deze Daf is een eyecatcher door z’n kleurstelling met originele accessoires en z’n sportieve sound. De perfecte auto die heden en verleden samenbrengt. Van het ‘Oh een Dafje hadden wij vroeger ook’ tot het hippe retrodesign die deze marathon uitvoering heeft.

Daf 66 Rally

Deze Daf is zeer opvallend door zijn Babyblue kleur en kleine stoere wielen. In combinatie met de welbekende Variomatic en de 1400 cc motor uit een Volvo 340, is het een super leuke auto om in te toeren of een rally mee te rijden. 

Peugeot 205 CTI

Een jongensdroom uit de jaren 90, net als de Golf GTI. Naast de bekende rode GTI kleur is dit de meest mooie en chique kleurstelling. De auto verkeert in zeer mooie staat, met een prachtig mooi GTI interieur en nieuwe Sonnenland kap. Erg geschikt voor toerritjes.

Mercedes 230

Deze Mercedes 230 uit 1965 komt uit de W110 serie, de voorloper van de E-klasse. Beter bekend onder de naam ‘Heckflosse’.
Een bijzonder mooie, en origineel Nederlandse auto. Echt een auto met status. De muis-grijze kleur met het bijbehorende rode interieur maken de auto tot een chique verschijning!