Ervaringen

Voor een onvergetelijke dag!

Klassiekrijden
5.0
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
Eline de GruijterEline de Gruijter
19:07 25 Aug 23
Voor onze bruiloft een prachtige Volvo gehuurd via klassiekrijden.Fijne en duidelijke communicatie vooraf.Ze denken mee met het ophalen van de auto aan het einde van de dag en leuke tips voor het versieren van de auto.Zeker een aanrader!
pim Spronkpim Spronk
10:16 19 Aug 23
Bij klassiek rijden een auto gehuurd voor onze trouwdag.Het contact verliep soepel en snel.Maakt heldere en duidelijke afspraken en komt ze ook na.Op de dag zelf nog een korte uitleg m.b.t. het gebruik van de auto.Een goede ervaring en zeker een aanrader voor andere bruidsparen.
Olaf SmidtOlaf Smidt
08:07 18 Aug 23
Top zaak. We hadden een prachtige auto op de bruiloft, heel vriendelijke mensen (die bovendien je graag uitleggen hoe je automaat rijdt als je dit niet eerder hebt gedaan 😉). Erg blij mee.
Sander van BerkumSander van Berkum
18:12 16 Aug 23
Wij zijn in juni getrouwd en konden daarvoor een prachtige fiat spider van Derk gebruiken. We hebben vooraf een prettig gesprek gehad. Derk is een specialist en dat merkte ik door de kennis en passie voor oude auto's! We hadden er mooi weer bij, dus de hele dag lekker met open dak kunnen rijden.
Jan EbbelinkJan Ebbelink
20:17 04 Jul 23
Prachtige goed onderhouden wagens, Fijne eigenaar die alle tijd neemt om alles netjes uit te leggen. Zeer sociaal en prettig in contact. Prijs/ kwaliteit klopt.
Rosalie Van Der HeideRosalie Van Der Heide
14:59 14 Jun 23
Goed en fijn contact, duidelijke afspraken en een hele mooie auto!
Bart SlootBart Sloot
15:55 02 Jun 23
Super service. We hadden de Amazon 122S. Auto is gebracht/gehaald voor onze bruiloft en redelijke prijs. Echt een aanrader om hier een trouw auto te huren.
Jero&Jero&
10:48 30 May 23
Voor onze bruiloft op 27 mei een Volvo Amazon gehuurd. Erg genoten om die dag in deze mooie auto te mogen rijden. Staat prachtig op de foto's en trekt wat aandacht maar ook niet teveel. Heel fijn dat je er zelf in mag rijden en zo als bruidspaar tijd samen hebt.Derk communiceert snel en dacht mee over onze wensen. Met de instructie had ik het besturen snel onder de knie.De auto was mooi schoon en stond helemaal klaar bij het ophalen. Een eer om deze gekoesterde auto te mogen lenen.Dankjewel Derk!
WimTWimT
13:03 11 May 23
Paar dagen geleden getrouwd en een mooie klassieke auto gehuurd van Klassiekrijden. Met Derk was het ontzettend prettig samenwerken, we hebben een plezierig kennismakingsgesprek gehad, de afspraken waren duidelijk en het is op zeer prettige wijze afgewikkeld. De auto werd zeer schoon aangeleverd en het was een genot om er in te rijden. Absoluut een aanrader!
Christa LeenheerChrista Leenheer
21:39 21 Nov 22
Voor onze trouwdag op 11-11-'22 hebben we de Volvo Amazon gehuurd. Een prachtige trouwauto die onze dag echt compleet maakte! Bovendien een fijn ontvangst gehad bij het voorgesprek en eerlijk advies. Een aanrader voor ieder bruidspaar!
js_loader

Samenwerkingen

Open Monumentendag film: “mobiel erfgoed”

In opdracht van RTV IJsselmond tijdens open monumentendag 2021 is deze film opgenomen over hoe mobiliteit is veranderd en hoe de sporen van vroeger nog altijd teruggevonden worden in het Kampen van nu. Klassiekrijden mocht hieraan meewerken met onze blauwe Volvo Amazon!

-te zien vanaf 14:00-

Samenwerking met CineMAR

Samen met videograaf Marco van CineMAR           (www.cinemar.nl) hebben wij deze geweldige film opgenomen. Bekijk de mooie beelden hiernaast en krijg een impressie van het huren van een klassieker bij Klassiekrijden!

cinemar

Lawineboys – Glas Omhoog (voor Nederland)

Onze Daf 55 Marathon kreeg een hoofdrol in een videoclip van twee bekende volkszangers. Een oranje auto van eigen bodem kan natuurlijk niet ontbreken!

Promo-video Arcane

In samenwerking met Vigics Amsterdam is deze gave film met onze Volvo P1800S gemaakt, voor kledingmerk ‘Arcane’. Bekijk de video van Vigics hiernaast (niet beschikbaar).