Ervaringen

Voor een onvergetelijke dag!

Klassiekrijden
5.0
Gebaseerd op 70 beoordelingen
powered by Google
marina van den Bergmarina van den Berg
06:33 27 Jun 24
De Ford Mustang gehuurd voor onze trouwdag, en dit was fantastisch! De auto was super en het overleg was fijn en heel gemakkelijk. De auto werd gebracht en weer opgehaald dus we hoefden ons nergens druk om te maken wat echt onwijs fijn was. zeker aan te raden!
LotteLotte
09:40 17 Jun 24
Heel erg blij met de gehuurde auto voor onze trouwdag. Alles was goed geregeld en de communicatie liep erg soepel. Leuk om te zien hoeveel passie Derk heeft voor zijn auto's! Zeker een aanrader!
Jens ReedijkJens Reedijk
05:48 15 Jun 24
Op en top geregeld!
Thomas KuiperThomas Kuiper
20:02 05 May 24
Voor onze bruiloft heb ik bij Derk een prachtige witte Volvo P1800 gehuurd. Het contact verliep snel en goed, de auto was schitterend en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Noah van BochoveNoah van Bochove
08:36 23 Apr 24
Aardige man met een passie voor Volvo. Wij hebben voor onze bruiloft een Amazon gehuurd en dat was echt perfect. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader.
Jeroen PostJeroen Post
08:37 09 Apr 24
Een hele leuke ervaring om met de Volvo P1800 een rit te mogen maken.
Henri van SchothorstHenri van Schothorst
05:56 04 Apr 24
Voor onze bruiloft hebben wij de Volvo P1800E gehuurd.Super contact met de eigenaar, communicatie verliep soepel, breng en haal service op locatie.Duidelijke uitleg van de bediening en betrouwbare auto die je niet in de steek laat.
Niesje WesterhofNiesje Westerhof
09:34 23 Oct 23
Op vrijdag 20 oktober hebben we een prachtige volvo amazone gehuurd bij Klassiek Rijden, wat een top service.Auto werd gebracht en gehaald, goede uitleg en het volste vertrouwen in ons als bestuurders.Echt TOP!Ook voor de prijs moet je bij Derk zijn, echt een koopje om hier een auto te huren!
gerben van t slotgerben van t slot
14:52 11 Oct 23
Absoluut 5 sterren waard. Voor onze bruiloft hadden wij de donkerblauwe Volvo gehuurd, wat een belevenis. Deze auto paste precies in ons plaatje. Echt een aanrader. Derk, bedankt voor het snelle contact, meedenken enz.
Hendriko MekkingHendriko Mekking
21:30 02 Oct 23
js_loader

Samenwerkingen

Open Monumentendag film: “mobiel erfgoed”

In opdracht van RTV IJsselmond tijdens open monumentendag 2021 is deze film opgenomen over hoe mobiliteit is veranderd en hoe de sporen van vroeger nog altijd teruggevonden worden in het Kampen van nu. Klassiekrijden mocht hieraan meewerken met onze blauwe Volvo Amazon!

-te zien vanaf 14:00-

Samenwerking met CineMAR

Samen met videograaf Marco van CineMAR           (www.cinemar.nl) hebben wij deze geweldige film opgenomen. Bekijk de mooie beelden hiernaast en krijg een impressie van het huren van een klassieker bij Klassiekrijden!

cinemar

Lawineboys – Glas Omhoog (voor Nederland)

Onze Daf 55 Marathon kreeg een hoofdrol in een videoclip van twee bekende volkszangers. Een oranje auto van eigen bodem kan natuurlijk niet ontbreken!

Promo-video Arcane

In samenwerking met Vigics Amsterdam is deze gave film met onze Volvo P1800S gemaakt, voor kledingmerk ‘Arcane’. Bekijk de video van Vigics hiernaast (niet beschikbaar).