Ervaringen

Voor een onvergetelijke dag!

Klassiekrijden
5.0
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Christa Leenheer
Christa Leenheer
21:39 21 Nov 22
Voor onze trouwdag op 11-11-'22 hebben we de Volvo Amazon gehuurd. Een prachtige trouwauto die onze dag echt compleet maakte! Bovendien een fijn ontvangst gehad bij het voorgesprek en eerlijk advies. Een aanrader voor ieder bruidspaar!
Nick te Roller
Nick te Roller
11:36 16 Oct 22
Voor onze bruiloft hebben we de 122S gehuurd, hij werd netjes gebracht en opgehaald zoals afgesproken. Wat een prachtige auto, we hebben er veel plezier van gehad en mooie foto's mee gemaakt. De verhuurder kon erg veel vertellen over de Volvo, echt een liefhebber! Een aanrader!
Eize Boonstra
Eize Boonstra
07:05 23 Sep 22
Een Topbedrijf met een hoofdletter T! Het maakte onze trouwdag afgelopen zomer helemaal compleet. Prachtige auto's en fijn contact met de eigenaar. Een geweldige breng-/haalservice (tegen redelijke prijs), wat de dag helemaal zorgeloos maakt. Het is dat we niet vaker gaan trouwen maar anders hadden we hier uiteraard weer een auto gehuurd. 🙂
Jonny De Lange
Jonny De Lange
15:23 16 Jul 22
Zeer mooie auto's in goede staat 👍Enthousiaste eigenaar met liefde voor klassieke auto's, vooral Volvo's.
Britta Top
Britta Top
12:29 13 Jul 22
De prachtige Volvo Amazon 121 maakte onze trouwdag op 30 juni een compleet plaatje! Wat hebben we veel reacties gehad over deze mooie klassieker. We werden ook erg goed en fijn geholpen door de heer Van der Molen. Hij was bereid om de auto de avond ervoor te brengen. Veel dank voor alles!
Celine
Celine
17:33 03 Jul 22
Fantastische auto en service. Het maakte onze dag compleet!
Robert Kroese
Robert Kroese
10:14 06 Jun 22
Vriendelijke en betrouwbare service. Alles netjes volgens afspraak. Auto werd gebracht en opgehaald op verschillende locaties. Auto rijdt comfortabel en zonder problemen en dat voor een hele schappelijke prijs!
Gerrit Oosterhoff
Gerrit Oosterhoff
10:00 04 Jun 22
Voor onze trouwdag een sjieke klassieke Volvo Amazon 122 s gehuurd. Het contact verliep erg plezierig en persoonlijk. Op de dag zelf een duidelijke instructie gekregen. Ontspannen en betrouwbare mensen en een echte autoliefhebber.
Esther Doldersum
Esther Doldersum
08:42 27 May 22
Uitstekende service. Fijn contact met de eigenaar. Heel veel complimenten over onze trouwauto (witte Volvo) gehad.
Henriëtte Jongsma
Henriëtte Jongsma
20:20 13 May 22
Wij hebben hier de Volvo p1800 e gehuurd voor onze bruiloft. De auto reed erg fijn en we zijn ook positief over het contact met de eigenaar. Het is mogelijk om een kentekenplaat te bestellen met de datum erop.
Michael
Michael
08:48 07 May 22
Wat een prachtige auto !! Het was allemaal super geregeld. We kwamen in style op onze bruiloft met de Volvo 121.
Henri Kikkert
Henri Kikkert
08:27 13 Sep 21
Voor onze trouwdag de groene Volvo Amazon gehuurd. Het contact verliep soepel en alles was snel en goed geregeld. Op onze trouwdag zelf een hele duidelijke en fijne uitleg gehad om gemakkelijk met de auto weg te kunnen rijden. De auto was een hele mooie toevoeging op onze bruiloft!
Fam. Roewen
Fam. Roewen
15:50 23 Aug 21
Voor onze trouwerij een auto gehuurd bij klassiekrijden.nlEigenaar is erg vriendelijk, meedenkend en voor een betaalbare prijs een fantastische auto gehuurd voor onze trouwerij.De eigenaar stopt veel moeite en energie in het onderhoud van de auto’s en dat is te zien.Een absolute aanrader voor een ieder die graag eens een oldtimer wil rijden
Martijn De Boer
Martijn De Boer
06:10 23 Aug 21
Wij hebben hier onze trouwauto gehuurd. Alles was super voor elkaar. De auto werd gehaald en gebracht en was in goede conditie. De eigenaar is vriendelijk en denk in al je wensen met je mee.
reina van katwijk
reina van katwijk
05:39 06 Aug 21
We hadden ruime keuze tussen hele mooie auto's. Service is goed en we werden super geholpen. Toen we de auto terugbracht nog even een rondleidinkje gekregen. We gaan zeker nog een keer terugkomen.
a j
a j
19:01 22 Jul 21
Absolute aanrader. Zeer fijne communicatie mogen hebben met Klassiekrijden. Wij hebben een prachtige bruiloft gehad met de Volvo P1800E. De auto's wordt goed onderhouden en dat straalt aan alle kanten.
Patrick Schrijver
Patrick Schrijver
13:55 12 Jul 21
Wat een ervaring! Voor onze bruiloft hebben we de groene Volvo Amazon gehuurd en het maakte onze dag helemaal af. De eigenaar liet vol trots zien hoe je soepel in deze oldtimer kan rijden en vertelde vol passie over hoe mooi hij het vindt om jouw deze ervaring te gunnen. Aanrader!
Iris Brands
Iris Brands
17:45 01 Jul 21
Wij zijn op 29 juni getrouwd en hebben de Volvo P1800E gehuurd bij dit bedrijf. De eigenaar was erg vriendelijk en de communicatie verliep soepel en snel. Erg mooie auto die goed reed voor een zeer schappelijke prijs. Voldoet boven verwachting aan wensen! Zeker aan te raden!
sietske bremmer
sietske bremmer
09:30 15 Jun 21
Wij hebben de Volvo Amazon 131 gereden op onze trouwdag en deze auto reed fantastisch. Ook hebben we veel positieve reacties gehad van onze gasten op de auto. Deze is in erg goede staat en ziet er prachtig uit.De auto werd met een trailer gebracht en opgehaald en daarnaast werd de auto goed uitgelegd, inclusief een proefrit. Top service!
Gerard de Boer
Gerard de Boer
16:20 23 Apr 21
We zijn pas getrouwd, en hadden een prachtige Volvo Amazon gehuurd bij Klassiek Rijden. Enorm tevreden! Super geregeld, super communicatie, en een super auto! Zeer aan te raden!
Reinate Puttenstein
Reinate Puttenstein
08:16 14 Apr 21
Een aanrader! Betaalbaar en goede service. Auto in perfecte staat. Vooraf een afspraak om alles door te spreken en op de trouwdag duidelijke uitleg en een korte instructierit gekregen. 's Avonds is de auto door Derk zelf weer opgehaald. Derk is erg flexibel en denkt mee in de planning.
Claudia Coster
Claudia Coster
20:17 16 Mar 21
Voor onze trouwdag in september 2020 hebben we een auto uitgezocht bij Klassiek Rijden. We hadden fijn contact, kregen ruim de tijd om een auto uit te zoeken en niet onbelangrijk: de huurprijs is zeer redelijk! Ook vonden we het erg fijn dat het mogelijk was om een eigen chauffeur in de auto te laten rijden. Op de dag zelf werd de trouwauto weer opgehaald, zodat we daar de dag erna niet meer mee bezig hoefden te zijn. Super geregeld allemaal!
Kristian van den Berg
Kristian van den Berg
09:35 27 Sep 20
Ontzettend mooie trouwdag gehad in de volvo p1800 van Klassiekrijden. Bij het bezichtigen erg hartelijk ontvangen en een mooi gesprek gehad. Op de dag zelf een korte maar duidelijke uitleg gehad en probleemloos met de auto gereden. Een heel mooie ervaring. Savonds heeft Derk mijn eigen auto weer omgeruild voor de p1800, een goede service.
Dries Van de weg
Dries Van de weg
16:01 21 Aug 20
Uitstekende service!Wij hebben onze trouwauto hier gehuurd.Nette tarieven en alles keurig volgens afspraak.Echt een aanrader!
ivo den besten
ivo den besten
07:23 13 Jul 20
Een zeer goed service door Derk. Op locatie de auto uit gezocht en alle tijd genomen om de juiste auto te kiezen. We hebben gekozen voor de witte volvo p1800.Op onze trouwdag kwam Derek de auto brengen en heeft alles goed uitgelegd en hebben we even een proef ronde gedaan. De auto rijdt goed en we hebben er veel plezier van gehad. Einde van de dag is de auto opgehaald volgens afspraak, top service.
Adriaan Sleurink
Adriaan Sleurink
21:18 17 Dec 19
Voor ons trouwen hebben we bij Derk de Volvo 1800 gehuurd. Na de kennismaking werd er goed meegedacht en dit maakte voor ons het mogelijk om te auto te kunnen en willen huren. We hebben een toffe dag gehad en de auto maakte de dag nog mooier.
Margje Slager
Margje Slager
11:40 13 Dec 19
Zeker een aanrader! Voor onze bruiloft in november hier een prachtige trouwauto gehuurd, werd 's morgens gebracht en 's avonds weer gehaald. Prima service!
Elja Verbaan-de Jong
Elja Verbaan-de Jong
09:34 27 Aug 19
Geweldige service! Wij hebben hier onze trouwauto gehuurd. Deze zag er om te beginnen schitterend uit, maar de service was ook top. Toen we in september 2018 de auto gingen bezichtigen, werden we vriendelijk ontvangen en werd er meegedacht over de praktische kant van de zaak. De auto werd de avond voor de bruiloft naar ons in Soest gebracht en op de avond van de bruiloft weer opgehaald. Kortom, aanrader!
MilkThaCow
MilkThaCow
20:03 15 Aug 19
Wij hebben hier onze trouw wagen gehuurd en het was geweldig een zeer aardig man die een stapje verder gaat voor de huurders! Hielp de chauffeur ook nog met een kleine training om te wennen aan een old timer en einde van de dag haalde hij de auto zelf op bij het feest locatie al met al een echte aanrader voor gewoon een dag huren of voor trouw gelegenheid!
Klaas Schaak
Klaas Schaak
07:05 08 Jun 19
Een super service! Auto de avond voor onze trouwdag netjes afgeleverd en op de dag zelf savonds weer opgehaald! Eigenaar is meedenkend in het zoeken naar de beste overeenkomst tussen beide partijen!
Volgende beoordelingen
js_loader

Samenwerkingen

Open Monumentendag film: “mobiel erfgoed”

In opdracht van RTV IJsselmond tijdens open monumentendag 2021 is deze film opgenomen over hoe mobiliteit is veranderd en hoe de sporen van vroeger nog altijd teruggevonden worden in het Kampen van nu. Klassiekrijden mocht hieraan meewerken met onze blauwe Volvo Amazon!

-te zien vanaf 14:00-

Samenwerking met CineMAR

Samen met videograaf Marco van CineMAR           (www.cinemar.nl) hebben wij deze geweldige film opgenomen. Bekijk de mooie beelden hiernaast en krijg een impressie van het huren van een klassieker bij Klassiekrijden!

cinemar

Promo-video Arcane

In samenwerking met Vigics Amsterdam is deze gave film met onze Volvo P1800S gemaakt, voor kledingmerk ‘Arcane’. Bekijk de video van Vigics hiernaast.

Lawineboys – Glas Omhoog (voor Nederland)

Onze Daf 55 Marathon kreeg een hoofdrol in een videoclip van twee bekende volkszangers. Een oranje auto van eigen bodem kan natuurlijk niet ontbreken!