Ervaringen

Voor een onvergetelijke dag!

Klassiekrijden
5.0
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Jeroen PostJeroen Post
08:37 09 Apr 24
Een hele leuke ervaring om met de Volvo P1800 een rit te mogen maken.
Henri van SchothorstHenri van Schothorst
05:56 04 Apr 24
Voor onze bruiloft hebben wij de Volvo P1800E gehuurd.Super contact met de eigenaar, communicatie verliep soepel, breng en haal service op locatie.Duidelijke uitleg van de bediening en betrouwbare auto die je niet in de steek laat.
Niesje WesterhofNiesje Westerhof
09:34 23 Oct 23
Op vrijdag 20 oktober hebben we een prachtige volvo amazone gehuurd bij Klassiek Rijden, wat een top service.Auto werd gebracht en gehaald, goede uitleg en het volste vertrouwen in ons als bestuurders.Echt TOP!Ook voor de prijs moet je bij Derk zijn, echt een koopje om hier een auto te huren!
gerben van t slotgerben van t slot
14:52 11 Oct 23
Absoluut 5 sterren waard. Voor onze bruiloft hadden wij de donkerblauwe Volvo gehuurd, wat een belevenis. Deze auto paste precies in ons plaatje. Echt een aanrader. Derk, bedankt voor het snelle contact, meedenken enz.
Hendriko MekkingHendriko Mekking
21:30 02 Oct 23
Carine __Carine __
18:24 02 Oct 23
Voor ons bruiloft een auto gehuurd bij Klassiek rijden.Een super mooie grijze Volvo Amazon! Het maakte ons plaatje compleet.Alles werd perfect geregeld en uitgelegd. Overal werd aan gedacht.Ook de service (halen/brengen) verliep heel goed (wij hebben er op onze bruiloft geen omkijken naar gehad).
Eline de GruijterEline de Gruijter
19:07 25 Aug 23
Voor onze bruiloft een prachtige Volvo gehuurd via klassiekrijden.Fijne en duidelijke communicatie vooraf.Ze denken mee met het ophalen van de auto aan het einde van de dag en leuke tips voor het versieren van de auto.Zeker een aanrader!
pim Spronkpim Spronk
10:16 19 Aug 23
Bij klassiek rijden een auto gehuurd voor onze trouwdag.Het contact verliep soepel en snel.Maakt heldere en duidelijke afspraken en komt ze ook na.Op de dag zelf nog een korte uitleg m.b.t. het gebruik van de auto.Een goede ervaring en zeker een aanrader voor andere bruidsparen.
Olaf SmidtOlaf Smidt
08:07 18 Aug 23
Top zaak. We hadden een prachtige auto op de bruiloft, heel vriendelijke mensen (die bovendien je graag uitleggen hoe je automaat rijdt als je dit niet eerder hebt gedaan 😉). Erg blij mee.
Sander van BerkumSander van Berkum
18:12 16 Aug 23
Wij zijn in juni getrouwd en konden daarvoor een prachtige fiat spider van Derk gebruiken. We hebben vooraf een prettig gesprek gehad. Derk is een specialist en dat merkte ik door de kennis en passie voor oude auto's! We hadden er mooi weer bij, dus de hele dag lekker met open dak kunnen rijden.
js_loader

Samenwerkingen

Open Monumentendag film: “mobiel erfgoed”

In opdracht van RTV IJsselmond tijdens open monumentendag 2021 is deze film opgenomen over hoe mobiliteit is veranderd en hoe de sporen van vroeger nog altijd teruggevonden worden in het Kampen van nu. Klassiekrijden mocht hieraan meewerken met onze blauwe Volvo Amazon!

-te zien vanaf 14:00-

Samenwerking met CineMAR

Samen met videograaf Marco van CineMAR           (www.cinemar.nl) hebben wij deze geweldige film opgenomen. Bekijk de mooie beelden hiernaast en krijg een impressie van het huren van een klassieker bij Klassiekrijden!

cinemar

Lawineboys – Glas Omhoog (voor Nederland)

Onze Daf 55 Marathon kreeg een hoofdrol in een videoclip van twee bekende volkszangers. Een oranje auto van eigen bodem kan natuurlijk niet ontbreken!

Promo-video Arcane

In samenwerking met Vigics Amsterdam is deze gave film met onze Volvo P1800S gemaakt, voor kledingmerk ‘Arcane’. Bekijk de video van Vigics hiernaast (niet beschikbaar).