Arrangementen

Voor een onvergetelijke dag!

Dagje toeren vanaf €150,-

Wij bieden een aantal van onze klassiekers aan voor een dag(deel) toeren. Je kunt kiezen voor één van onze leuke toerroutes, maar er kan natuurlijk ook voor een eigen bestemming/route gekozen worden. En dit al vanaf slechts €150,- inclusief ontvangst met koffie/thee, uitgebreide uitleg van de auto en een mooie toerroute.

Ook leuk om cadeau te doen. Vraag naar onze cadeaubon!

Museumbezoek

Voor de echte liefhebbers bieden we de mogelijkheid om de toerrit uit te breiden met een bezoek aan een privé-museum. Een diverse verzameling van ruim 60 auto’s en 60 motoren / bromfietsen. Van voor-oorlogse oldtimers tot youngtimers.
Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Onze routes

Klassiekrijden heeft een zestal leuke en vooral mooie routes opgesteld in onze omgeving. De Weerribben, Dijken, Salland en Leemkule -route zijn leuke routes om in een dagdeel te doen. De Hanzesteden en Veluwe-ijssel -route zijn qua afstand wat pittiger en daarom meer geschikt voor een dag toeren.
Bekijk de routes hieronder!

Online route!

De routes zijn sinds kort ook digitaal te krijgen, via Google Maps. Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuw!

Weerribbenroute

90 km

Deze route van ongeveer 90 km voert u via het pontje van Genemuiden naar het prachtige natuurgebied de Weerribben wat zich kenmerkt door de uitgestrekte rietpercelen en de mysterieus ogende meren en slootjes. De route leidt u langs mooie plaatsjes als Vollenhove, Blokzijl, Muggenbeet, Giethoorn, Beltschutsloot en het plaatsje Nederland! Er is onderweg ook genoeg tijd om er even uit te gaan voor een broodje, een kopje koffie of wat dan ook. 

Dijkenroute

70 km

De dijkenroute gaat door het achterland van Kampen, Genemuiden, Zalk en Zwolle. Op de helft van de route bevindt zich De Vreugdehoeve, biologische schapenmelkerij met winkel en drank- en eetgelegenheid. Ook loopt u zo de dijk op en is hier een mooie vogelspotplaats. Het Engelse Werk (park/terras/wandeling) in Zwolle of aan het eind van de route het historische Kampen zijn ook de moeite waard.

Sallandroute

80 km

De Sallandroute is een route van ca 80 km. Deze leuke toerrit gaat door het hart van Zwolle, Dalfsen en omgeving. Een afwisselende route met leuke weggetjes. Ook kan onderweg een kasteel worden bezocht en kan er een leuke stop gemaakt worden in bv Heino.

Leemkuleroute

75 km

De Leemkuleroute is een route van ca 75 km en gaat via de Hanzesteden Kampen en Hattem, langs Marle, Veessen en dan via de bossen (Leemkule) weer terug. Een afwisselende route langs dijken, mooie plaatsjes en door de bossen. Er kan een leuke stop gemaakt worden bij de Leemkule of bij bijvoorbeeld Gasterij De Zeuven Heuvels in Wezep.

De volgende twee routes zijn geschikt voor een dag. Ze zijn qua afstand net iets pittiger en kunnen goed gecombineerd worden met een langere stop door bijvoorbeeld een bezoek aan een stadje te doen.

Hanzestedenroute

100 km

De Hanzestedenroute is ca 100 km en gaat langs de Hanzesteden Kampen, Hattem, Deventer en Zwolle. Het is zeker de moeite waard om de binnenstad van één van de zeven historische Hanzesteden te bezoeken, elke stad heeft zijn eigen sfeer en charme. Even een frisse neus en genieten op een terrasje van een historisch decor. Inspiratie opdoen? Kijk op www.hanzesteden.info of download de Hanzesteden app voor alle highlights: http://hanzestedenapp.nl

Veluwe – IJsselroute

120 km

De Veluwe-IJsselroute is een pittige route van ca 120 km. Deze gaat langs Kampen, Hattem, Epe, Terwolde, Veessen en omgeving. Een afwisselende route over mooie landweggetjes met boerderijen, door de bossen en langs de IJssel. Onderweg zijn er diverse plekjes aangegeven om er even uit te gaan (o.a. in de bossen bij De Ossenstal in Epe en een leuke kijktuin (bloemen/planten) bij Oene).