Gastenboek

Hieronder kunt u ervaringen lezen van hen die u voorgingen.
Bent u ook enthousiast. Wij vinden het leuk als u ook uw reactie achterlaat.

Deborah en Arjan (27 november 2017): 
Bedankt dat we gebruik mochten maken van de Volvo P1800. We hebben erg genoten van onze dag.


Eurdice en Lesley (9 november 2017):
Ik ben ontzettend blij dat ik voor Klassiekrijden gekozen heb, om mijn vriend mee te verrassen. Twee gepassioneerde ondernemers (Derk en zijn vrouw) hebben ons hartelijk ontvangen. Hun betrokkenheid en heldere communicatie zorgde ervoor dat het proces van A-Z heel prettig verlopen is. 
Wij hebben een topdag gehad! Volvo P1800S, wat een prachtige auto! Het smaakt naar meer�


Ton en Jantiene (2 november 2017):
We willen je nogmaals bedanken voor je aanwezigheid tijdens onze trouwdag. Wij hebben het als heel gemoedelijk en gezellig ervaren dat je erbij was. Bedankt voor je goede zorgen en de auto zag er zoals altijd tip top uit! Het maakte de dag echt af!


Elmer en Rolina (25 oktober 2017):
Het is inmiddels al een tijdje geleden, maar we willen jullie nog heel erg bedanken dat we gebruik mochten maken van de prachtige Spider. Het was een feestje om er in te mogen rijden! 


Rob en Marjolein (24 oktober 2017):
De Volvo Amazon was echt een aanvulling op onze dag!


Johan en Moniek (22 oktober 2017):
Dank voor het het mogen huren van je mooie auto. We hebben zeer veel lof op de auto gekregen.


Klaas-Jan en Willeke (17 oktober 2017):
Bedankt voor het rijden in deze fantastische Volvo Amazon! We kregen er veel complimenten op. Een mooie toevoeging aan een prachtige dag!


Menno en Astrid (7 oktober 2017):
Op 25 augustus was onze prachtige dag en mochten we in jullie Fiat Spider rijden, wat een geweldige auto! We konden zelfs de hele dag met open dak rijden.
Bedankt voor de prettige samenwerking!


Ronnie en Ruth (2 oktober 2017):
Het waren twee fantastische dagen! Wat een prachtige auto en wat een mooi feest.
Papa heeft er echt enorm van genoten en reed graag een extra rondje.


Amke en Maarten (16 september 2017):
We hebben een prachtige dag gehad! En de fiat droeg daar aan bij, erg genoten van de auto. Zelfs even met kap naar beneden! Bedankt ook voor de goede service!


Richard en Henrike (14 september 2017):
Het was een geweldige dag met inderdaad best mooi weer gelukkig! Het was geweldig om met de Jensen te mogen rijden. Het is bijna jammer dat je op een trouwdag je aandacht over heel veel dingen moet verdelen, ik had graag nog veel meer aandacht besteed aan het rijden. Opvallend hoe goed de auto zich laat bedienen voor zijn leeftijd!


Jaco en Marije (2 september 2017):
We hebben een super mooie dag gehad. Alles verliep zoals we het in gedachten hadden en we hebben er beide erg van genoten. Ik heb zeker genoten van de spider, hij reed heel goed en er hebben veel mensen gezegd dat we zo'n mooie auto hadden.


Edwin en Jentske (5 augustus 2017):
Hartelijk dank voor het voorrecht de Spider te mogen huren. De auto paste perfect bij de dag en de service was uitmuntend.


Simon en Emma (3 augustus 2017):
Eind Mei een super mooie bruiloft gehad en veel plezier gehad van de zeer toffe Daf 55 Marathon! Leuk om zelf te mogen rijden en veel leuke reacties gehad! Bedankt Derk voor de goede zorgen! groetjes Simon en Emma


Karin en Mathijs (30 juli 2017):
We hebben echt een prachtige dag gehad, we hadden niet beter durven dromen, zowel qua locatie, als weer, maar ook zeker de Volvo. Was echt geweldig om hier in te rijden. Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van de autorit, de dag was niet hetzelfde geweest zonder!


Rein en Andrea (21 juli 2017):
We hadden gisteren een prachtige dag! Dit mede door de prachtige auto.


Allard en Linda (11 juli 2017):

We hebben enorm genoten van deze dag, waar de ontzettend gave MG zeker aan bijgedragen heeft!! Wat hebben we veel complimenten gekregen over dit prachtige rode bakkie!  Het was een feest om erin te rijden!


Erwin en Lonneke (3 juni 2017):
Op onze trouwdag mogen rijden in de fiat spider. Het persoonlijke contact met klassiek rijden was erg prettig! Mede door de fiat spider werd het een onvergetelijke dag.


Simon van der Kamp (3 juni 2017):
4 uren en 120 km verder...
Wat heb ik vandaag een geweldige toerrit gemaakt in de MG Midget MKIII. Toen ik aankwam bracht de MG meteen een lach op mijn gezicht, want tussen alle mooie klassiekers stond hij klaar om te gaan. De eigenaar nam uitgebreid de tijd om uit te leggen hoe de auto werkt en wat er nu bijzonder is aan de MG. Geweldig, zeker als je ziet hoe enthousiast de eigenaar (en zijn vrouw) zijn. De passie voor auto's straalt er van af en alles samen geeft een vertrouwd gevoel, waardoor ik rustig en relaxt kon gaan toeren. De auto zelf is in 1 woord: MAGNIFIEK! Het rijdt anders, maar super! Je wordt veel nagekeken en bezorgdt niet alleen een lach op je eigen gezicht, maar ook op die van veel mensen buiten. Zeker weten een aanrader!


Thomas en Marlou (22 mei 2017):
We hebben een geweldige trouwdag beleefd, en daar heeft de fiat spider zeker aan bijgedragen! Geweldig om in te rijden en super fijn dat de eigenaar uitgebreid de tijd nam wat betreft het proefrijden! Daardoor gingen we heel ontspannen de weg op. Ook het contact verliep soepel en prettig.


Elmer en Rolina (20 mei 2017):
Prachtige auto, prettige samenwerking, zeker een aanrader!


Jos van Renselaar (16 mei 2017):
Voor onze bruiloft hebben wij de Fiat 124 Spider gehuurd. Een erg mooie auto die ook helemaal paste bij onze bruiloft. En heel leuk om zelf te kunnen rijden op je eigen bruiloft. Doordat ik van tevoren een proefritje gemaakt had voelde ik mij op de dag zelf een stuk comfortabeler in de auto. Daarnaast is het contact met de eigenaar erg prettig. "s Ochtends toen ik aankwam stond de auto al klaar, en de eigenaar haalde hem 's avonds zelf weer op. Heel fijn, zo hoefde wij ons er niet meer druk om te maken. Echt een aanrader dus als je op zoek bent naar een klassieker voor een dag!


Herman Meerholz (8 mei 2017):
Als liefhebber van Volvo kreeg ik voor mijn verjaardag een zaterdagmiddag in de P1800 rijden aangeboden. Na een instructie rondje met de eigenaar heerlijk langs de IJssel naar Deventer gereden. Prachtig mooi weer en een hele leuke ervaring om in een ruim 55 jaar oude tweezitter rond te rijden. Smaakt naar meer!


Matthijs Meerholz (8 mei 2017):
Mijn vader heeft veel plezier beleefd aan een middag toeren in de volvo 1800S voor zijn 60e verjaardag, eigenaren zijn prettig in de omgang en in overleg is veel mogelijk. 


René en Elise (28 april 2017):
Bedankt voor de mooie trouwauto! We hebben er met ontzettend veel plezier in gereden. 🙂


Koen en Anne-Marijn (21 april 2017):
Op onze trouwdag werden wij door één van onze ceremonie meesters in de Volvo amazon gereden. Super blij dat we voor een mooie klassieke auto hebben gekozen... een blikvanger! Het is ons prima bevallen allemaal. 🙂


Ruurd van der Lei (7 april 2017):
Mijn broer en schoonzus hebben zaterdag 7 april een superdag gehad met jullie Volvo Amazon. Een geslaagd cadeau dus!


Mark en Fennieke van Winkelen (13 oktober 2016):
We hebben op 13 oktober 2016, midden in de herfst, de Volvo P1800S gehuurd op onze trouwdag. Het was een geweldige dag en we hebben genoten van de heerlijke auto! Het maakte de hele dag tot een unieke beleving, inclusief het autorijden!
Hartelijk dank! 🙂


Maaike:
Goede service. Denkt met je mee. In ons geval is de auto op een aanhanger geleverd, scheelde benzine en afschrijfkosten. Je kunt zien dat hun passie auto's is.


Reijer & Henriëtte Goud:
Wij zijn op vrijdag 1 april 2016 getrouwd en hebben genoten van het rijden in de prachtige rode P1800! Een geweldige ervaring om in deze schitterende auto te rijden en het leverde heel mooie plaatjes op!


Nienke Spit-Boezaart:
Wij zijn op vrijdag 4 juli getrouwd en waren voor deze dag op zoek naar een speciale auto voor een goede prijs. Wij zijn uiteindelijk hier terecht gekomen en zijn uiterst tevreden! Tevreden over de goede service, de prijs en uiteraard de auto. We hebben gekozen voor de volvo p1800 S en zijn nog steeds tevreden met deze keus. De avond voor onze bruiloft werd de auto afgeleverd bij de bruidegom, die heeft nog even een proefritje gedaan samen met de eigenaar. De auto in goede staat en ziet er mooi uit! Absoluut goede prijs/kwaliteit verhouding! Oftewel: ik raad het iedereen aan om hier een trouwauto te huren!
Bedankt!!


Lawineboys:
We hebben voor onze videoclip (Glas omhoog voor Nederland) de geweldige oranje Daf 55 Marathon gehuurd bij klasiekrijdenl wat een Leuke auto en hebben een hoop leuke reacties ontvangen!  youtu.be/nd_hMo9mwCw succes met de verhuur prima voor elkaar hoor!!
grtn De Lawineboys www.lawineboys.nl


Geert Vermeer:
Even wat oude herinneringen ophalen…. ik heb heel veel in DAF’s gereden, ooit begonnen in de Daf 600 van mijn vader en later in Daffodil, DAF 33, 44, 55 en 66, dus alle personenauto modellen. In 1993 heb ik de London-Sydney Marathon in een DAF 55 gereden met mijn broer Jan en met David van Lennep en Paul van Doorne. Dankzij Derk van der Molen kon ik nog een keer die oude herinneringen ophalen. Ik heb meegereden met de Classic Tour van Bovemij Verzekeringsgroep. Het was fantastisch om weer vele uren in een DAF met Variomatic te kunnen rijden. Mijn bewondering voor DAF is hierdoor weer bevestigd. De kleine auto met de unieke Variomatic blijft een ongekend talent. Derk van der Molen had alles keurig geregeld, de auto was in superstaat en heeft mij zeer vriendelijk en correct geholpen. Complimenten. Leuk om te zien dat de jongere generatie dezelfde passie voor het merk DAF heeft als de oudere garde, zoals ik.


Bert van de Ridder:
Het was een bijzondere dag, we hebben de Daf gehuurd als verassing voor onze vader (ernstig ziek) omdat mijn vader vroeger voor zijn werk afgeschreven ptt auto’s reed en ze zijn begonnen met dafjes. Vanuit IJsselmuiden zijn we naar Ermelo gereden, het was een volkomen verrassing toen we bij mijn ouders aan kwamen voor mijn vader (hij had wel iets gemerkt dat er wat geregeld was maar wat??). Zijn eerste gedachte was dat hij dacht dat ik een DAF had gekocht, nee dat was het niet, gehuurd om er een rondje in te rijden voor zijn verjaardag. Hij stond behoorlijk paff, en vind het nog steeds een leuke verassing. We zijn van hun huis vertrokken (mijn moeder achterin kan net) en genieten die twee, volgens mij had hij zijn ogen niet helemaal droog. De route die ik heb gereden is als volgt Ermelo-Speult- Staveren-Elspeet- Garderen-Putten- Ermelo, daar waar de hele familie was. Al met al kunnen we zeggen dat het een erg geslaagde dag is geweest samen met de Daf.